0% THM!
CROSSCLIMATE 2
215/60 R16 99H M+S 3PMSF XL
4évsz.
B
B
71 dB
erősített kivitel
Készleten
65 353 Ft
51 459 Ft + ÁFA

Vezessen magabiztosan bármilyen időjárási körülmények között
Élvezze a nyugodt vezetést bármilyen időjárási körülmények között az egész évben használható gumiabroncsok szakértőjével. A Michelin CrossClimate 2 kiválóan teljesít a száraz fékezés és nedves fékezés során, de akkor sem jön zavarba, ha havas útfelületen kell biztos tapadást nyújtania.  A változó úthőmérséklethez alkalmazkodó, hőadaptív futófelületi keverékkel rendelkezik. A blokkokon lévő lépcsők javítják a havon való tapadást, míg a V-rámpás futófelületi blokkok maximalizálják a talajjal való érintkezést a legjobb száraz fékezés érdekében, a vízelvezetésre tervezett V alakú barázdák pedig kiváló nedves fékezést biztosítanak.

Bízzon a biztonságban, amely minden időjárási viszonyok között tartós.
Vezessen egész évben a MICHELIN CROSSCLIMATE 2 gumiabronccsal. Kategóriájának vezető gumiabroncsa a nedves fékezés, a hófékezés és a tapadás tekintetében a törvényes kopási határértékkel végzett tesztek során; ez az abroncs a P-edge technológiával rendelkezik a hótapadás javítása érdekében. A MaxTouch konstrukció maximalizálja az úttal való érintkezést, egyenletesen elosztva a gyorsítás, fékezés és kanyarodás során fellépő erőket, így biztosítva a kiváló élettartamot.

A megnövekedett üzemanyag-hatékonyság előnyei
A MICHELIN négyévszakos gumiabroncsa a nyári gumiabroncsok szabványaihoz hasonlóan csökkentett üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az abroncs 10%-kal csökkenti a gördülési ellenállást a versenytársaihoz képest, a Cool Running Sidewallnak köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy az üzemanyag-hatékonyságot vagy az elektromos járművek akkumulátorának hatótávolságát javítsa azáltal, hogy kevesebb energiát nyel el a hajlítás során. A LEV lamella jobb mobilitást tesz lehetővé a futófelületi blokkok számára, ami csökkenti az energiaveszteséget.