Fokozottan lendületes vezetés, amely több kilóméteren át tart

Tapasztalja meg a gyors vezetés izgalmát a nagy teljesítmény és a maximális élettartam kombinációjával a MICHELIN Pilot Sport 5 gumiabronccsal. Érezze a kormányutasítások optimális reagálását, amelyet a MICHELIN Dynamic Response technológiának köszönhetően kiváló reakciókészségre és vezetési pontosságra terveztek. Vezessen hosszabb ideig anélkül, hogy a MaxTouch konstrukcióval feláldozná a teljesítményt, amely egyenletesen osztja el a gyorsítás, fékezés és kanyarodás során fellépő erőket a futófelület hosszabb élettartama érdekében.

Magabiztos vezetésl

Válassza a MICHELIN Pilot Sport 5 gumiabroncsot a maximális tapadás és a nedves és száraz fékezés érdekében. Kettős sportos futófelületi kialakításának belső oldala nagy hosszanti barázdákkal rendelkezik, amelyek a vizet kiszorítják a nedves úton való fokozott tapadás érdekében, míg külső oldala merev blokkokkal rendelkezik a száraz úton való jobb tapadás érdekében. Lehetővé teszi, hogy élvezetesen és magabiztosan irányíthassa a vezetést.

Amikor a teljesítmény és az esztétika találkozik

A MICHELIN Pilot Sport 5 gumiabronccsal a stílus és az anyag egyszerre jelenik meg. A Premium Touch Oldalfal Design elegáns, mattfekete esztétikát teremt, bársonyos mikrotextúrával. Akár rövid, akár hosszú utakra indul, hogy mindig stílusosan utazzon, mert a részletek számítanak. A MICHELIN Pilot Sport 5 gumiabroncs Wear2check kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gumiabroncs kopásának egyszerű ellenőrzését és nyomon követését.