Michelin gumiabroncsok

A francia Michelint Eduard Michelin alapította 1889-ben Clermont-Ferrandban. 10 évvel később pedig megszületett a Bibendum, közismertebb nevén a Michelin Emberke, aki a vállalat és termékei jelképévé vált.

A Michelin megalapítása óta a folyamatos fejlődésre és a társadalom igényeinek kielégítésére törekszik. Ezáltal érte el, hogy mára a legnagyobb gumiabroncs gyártó lett és a világ minden táján megtalálható. 69 gyára a világ 18 országában található, és ezekben 115,000 munkavállaló dolgozik.

A Michelin gumiabroncsok a prémium kategóriás gumikhoz sorolható. Termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítményt. Ajánljuk mindazoknak, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot a változatos útkörülmények között.

A Michelin gumiabroncs mintázatai kiemelkedő teljesítményt nyújtanak autója számára. A Michelin csoport további tagjai: Taurus, Kormoran, Kleber, BFGoodrich

Michelin gumiabroncsot keresel?


Michelin
4X4 O/R XZL
Michelin
LATITUDE TOUR HP GRNX
Michelin
PRIMACY MXV4
Michelin
LATITUDE SPORT 3 GRNX
Michelin
PILOT SPORT 4
Michelin
LATITUDE SPORT 3
Michelin
LATITUDE SPORT GRNX
Sportos használatra Ez a sportos típusú és a kizárólag közúti használatra szánt 4x4-es járművek nyári gumija. Nagy teljesítmény A sport 4x4-es gyártók a legújabb modelljeiket még inkább eltolják a sportos közúti teljesítmények felé. Audi Q7, az új BMW X5, Porsche Cayenne, VW Touareg… egyértelműen…

Sportos használatra

Ez a sportos típusú és a kizárólag közúti használatra szánt 4x4-es járművek nyári gumija.

Nagy teljesítmény

A sport 4x4-es gyártók a legújabb modelljeiket még inkább eltolják a sportos közúti teljesítmények felé. Audi Q7, az új BMW X5, Porsche Cayenne, VW Touareg… egyértelműen ezt a tendenciát követik azzal, hogy a teljesítmény és sportossági jellemzőket még jobban kiemelik és így átlag feletti járműveket hoznak létre.

Csúcssebesség

A gyorsulási értékek lehetővé teszik egy 2,5 tonnás tömegnek, hogy kevesebb, mint 5 mp alatt érje el 0 km/ó-ról a 100 km/ó sebességet. Versenypályán 300 km/ó sebességet is elérhet. 300-tól több mint 500 LE-ig terjedő teljesítmények.

Biztonságos

Az összes ilyen előrelépés csak úgy lehetséges, ha a gumiabroncsok megfelelnek ezeknek az elvárásoknak: ez az a kihívás, amit az új Michelin Latitude Sport felvállal, mint ahogy erről az alábbi káprázatos járművek piacra dobásakor már megszerzett első homologizációk is tanúskodnak.

Michelin
PILOT SPORT 4 SUV
Michelin
PILOT SPORT PS4
Michelin
Latitude Cross
Négy évszakos A Michelin Latitude Cross városi terepjárók és SUV-ok számára készült. A prémiumkategóriás négy évszakos gumiabroncs kifejezetten a nagy teljesítményű városi terepjárók számára lett kifejlesztve. Csendes és tapad Sima és csendes futás jellemzi könnyen kezelhetővé válik tőle az autó. Kiváló…

Négy évszakos

A Michelin Latitude Cross városi terepjárók és SUV-ok számára készült. A prémiumkategóriás négy évszakos gumiabroncs kifejezetten a nagy teljesítményű városi terepjárók számára lett kifejlesztve.

Csendes és tapad

Sima és csendes futás jellemzi könnyen kezelhetővé válik tőle az autó. Kiváló vízelvezető képessége lehetővé teszi a gumiabroncs stabil futását és kiváló tapadóképességét akár nedves útfelületen is. Mintázata révén jó kapaszkodóképességgel bír.

Acél övszerkezet

A megerősített acél övszerkezetnek köszönhetően hosszú élettartamú és strapabíró gumiabroncs, mely egyedülálló oldalfalmintázattal rendelkezik.

Michelin
4x4 Diamaris
300 km/h Kitűnő kormányozhatóság, kifogástalan reakciók. Aszimmetrikus mintázat, amely jól tapad száraz és vizes úton egyaránt. Sebességindex: V (240 km/h) és W(270 km/h) Biztonság Kifogástalan fékezés száraz és vizes útfelületen egyaránt. Tökéletes úttartás vízzel borított útszakaszokon is. Megjelenés…

300 km/h

Kitűnő kormányozhatóság, kifogástalan reakciók. Aszimmetrikus mintázat, amely jól tapad száraz és vizes úton egyaránt. Sebességindex: V (240 km/h) és W(270 km/h)

Biztonság

Kifogástalan fékezés száraz és vizes útfelületen egyaránt. Tökéletes úttartás vízzel borított útszakaszokon is.

Megjelenés

Eredeti design az oldalfalon és a futófelületi mintázatban. Peremvédő minden dimenzióhoz.

Michelin
Latitude Tour HP
Országútra A Michelin Latitude Tour HP az összes országúti közlekedésre szánt 4x4-es járművek számára ajánlott. Nagy teljesítményű 4x4 gumiabroncs, amely nagyobb kényelmet biztosít és tartósabb is, mint elődei. Nagyobb kényelem 5%-kal csendesebb és 5%-kal kevesebb vibrálás a Michelin Energy MXV4+-hoz…

Országútra

A Michelin Latitude Tour HP az összes országúti közlekedésre szánt 4x4-es járművek számára ajánlott. Nagy teljesítményű 4x4 gumiabroncs, amely nagyobb kényelmet biztosít és tartósabb is, mint elődei.

Nagyobb kényelem

5%-kal csendesebb és 5%-kal kevesebb vibrálás a Michelin Energy MXV4+-hoz képest, amelyet azt a sikert könyvelhette el magának, hogy rögtön a 2000. évi piacra dobásakor a BMW X5 gyári abroncsa volt.

Tartósabb és biztonságosabb

20%-al több kilométer a Michelin Energy MXV4+-hoz képest nagyobb futásteljesítmény. Mindezekkel együtt nagyobb biztonság! Jobb úttartás nedves útfelületeken 4300 gépjárművezető körében elvégzett felmérés szerint.

Megfelel az elvárásoknak

A 4x4-es tulajdonosok körében az abroncsokkal szembeni elégedetlenség első számú forrása a kényelem (64%), második számú forrása pedig a futásteljesítmény (45%). A Michelin Latitude Tour HP mindkét szempontnak megfelel.

Michelin
Latitude Diamaris
Teljesítmény A Michelin Latitude Diamaris nagy teljesítményű 4x4 gépkocsikhoz ajánlott. Ez az a 4x4 sportabroncs, amely egyszerre van homologizálva a Cayenne, az ML, a Touareg, a XC90, a X3 és X5 járművekre! Kezelhetőség Kitűnő kezelhetőség száraz és nedves úton egyaránt. Optimális úttartás igen nagy…

Teljesítmény

A Michelin Latitude Diamaris nagy teljesítményű 4x4 gépkocsikhoz ajánlott. Ez az a 4x4 sportabroncs, amely egyszerre van homologizálva a Cayenne, az ML, a Touareg, a XC90, a X3 és X5 járművekre!

Kezelhetőség

Kitűnő kezelhetőség száraz és nedves úton egyaránt. Optimális úttartás igen nagy sebességen is.

Kifinomult forma

Utolérhetetlen komfort és zajtalan futás. Teljesítményt és kifinomultságot tükröző formatervezés. Alacsony gördülési ellenállás az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében.

Michelin
LATITUDE SPORT
Michelin
Primacy 3 grnx
Kiváló a fékezés terén száraz és nedves felületen Az egymást megtámasztó lamellák, szabadalmazott, új futómintázat Az új gumikeverék optimalizálja a tapadást minden körülmények között, és csökkenti a féktávolságot