Michelin gumiabroncsok

A francia Michelint Eduard Michelin alapította 1889-ben Clermont-Ferrandban. 10 évvel később pedig megszületett a Bibendum, közismertebb nevén a Michelin Emberke, aki a vállalat és termékei jelképévé vált.

A Michelin megalapítása óta a folyamatos fejlődésre és a társadalom igényeinek kielégítésére törekszik. Ezáltal érte el, hogy mára a legnagyobb gumiabroncs gyártó lett és a világ minden táján megtalálható. 69 gyára a világ 18 országában található, és ezekben 115,000 munkavállaló dolgozik.

A Michelin gumiabroncsok a prémium kategóriás gumikhoz sorolható. Termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítményt. Ajánljuk mindazoknak, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot a változatos útkörülmények között.

A Michelin gumiabroncs mintázatai kiemelkedő teljesítményt nyújtanak autója számára. A Michelin csoport további tagjai: Taurus, Kormoran, Kleber, BFGoodrich

Michelin gumiabroncsot keresel?


Michelin
PILOT SPORT 4 S
Michelin
PRIMACY 4
Michelin
ENERGY E3B 1 GRNX
Michelin
ENERGY SAVER+ GRNX
Michelin
ENERGY SAVER GRNX
Michelin
PILOT SPORT PS3 GRNX
Michelin
PILOT SPORT CUP 2
Michelin
ENERGY E-V
Michelin
PILOT SPORT 4
Michelin
PRIMACY 3
Michelin
PILOT SPORT 3
Michelin
PILOT SPORT PS4
Michelin
Energy E3B
Biztonság Nyári abroncs, mely jó tulajdonságokkal rendelkezik alacsony hőmérsékletű útfelületen is, a különleges gyártási eljárásból származó Silica alapú gumikeverék eredményeképpen az erősen lamellált, aszimmetrikus mintázat miatt, valamint a különleges gyártási eljárásból származó Silica alapú gumikeverék…

Biztonság

Nyári abroncs, mely jó tulajdonságokkal rendelkezik alacsony hőmérsékletű útfelületen is, a különleges gyártási eljárásból származó Silica alapú gumikeverék eredményeképpen az erősen lamellált, aszimmetrikus mintázat miatt, valamint a különleges gyártási eljárásból származó Silica alapú gumikeverék eredményeképpen.

Rövidebb fékút

Hirtelen fékezésnél vizes úton akár 2 m-rel* is rövidebb fékút, a vékony hóréteggel borított útfelületen 15%-kal* nagyobb vonóerő.

Kisebb fogyasztás

Akár 5%-kal is csökkenhet az üzemanyag fogyasztás, mivel a gördülési ellenállás 20%-kal kisebb, amennyiben mind a négy pozícióban új generációs Michelin Energy van szerelve.

* az 1. generációs Michelin Energy abroncsokhoz képest

Michelin
Pilot Sport 2
Forma 1 A második generációs Michelin Pilot Sport 2 a csúcsteljesítményű gépkocsik nyári abroncsa. A Forma 1-ben kifejlesztett, a Porsche cégnél referenciaabroncsként használt termék: a piac leggyorsabb és legprecízebb abroncsa! Abszolút pontosság A Michelin Pilot Sport 2 szerkezete és mintázata közvetlenül…

Forma 1

A második generációs Michelin Pilot Sport 2 a csúcsteljesítményű gépkocsik nyári abroncsa. A Forma 1-ben kifejlesztett, a Porsche cégnél referenciaabroncsként használt termék: a piac leggyorsabb és legprecízebb abroncsa!

Abszolút pontosság

A Michelin Pilot Sport 2 szerkezete és mintázata közvetlenül a Forma 1-es technológián alapul. Abszolút vezetési pontosság, kiváló fékezhetőség

Leggyorsabb a piacon

Zárt versenypályán a Pilot Sport 2005-ben megdöntötte a sebességi világrekordot Bugatti Veyron modellre szerelve, amely több mint 400 km/h sebességgel haladt.

PORSHE referenciaabrocs

Aszimmetrikus profil, merevebb szerkezet, megnövelt érintkezési felület az úttal. A gyárból kikerülve a Porsche gépkocsik több mint fele Michelin Pilot Sport gumiabronccsal van felszerelve.

Michelin
PRIMACY HP GRNX
Sportos A Michelin Primacy HP sportos karakterű nyári abroncs. Felső kategóriás szedánokhoz és felső kategóriás túraautókhoz ajánlott. Hosszabb élettartam Az autógyártók körében a legnépszerűbb nagy teljesítményű abroncscsalád, amely 25%-al hosszabb élettartammal rendelkezik, mivel a Michelin Primacy…

Sportos

A Michelin Primacy HP sportos karakterű nyári abroncs. Felső kategóriás szedánokhoz és felső kategóriás túraautókhoz ajánlott.

Hosszabb élettartam

Az autógyártók körében a legnépszerűbb nagy teljesítményű abroncscsalád, amely 25%-al hosszabb élettartammal rendelkezik, mivel a Michelin Primacy HP átlagosan 25%-kal több kilométert képes futni a főbb versenytársaihoz képest.

Autógyártók kedvence

A Primacy HP a közel 200 homologizációval rendelkező Michelin Pilot Primacy termékcsalád utódja. Masszív mintázati blokkok, megnövelt stabilitás.

Elasto Sport

Különleges Elasto Sport gumikeverék, rövidebb féktávolság, nagyobb tapadási felület. Akár 2 méterrel rövidebb fékút, mint a Michelin Pilot Primacy esetében.

Michelin
PILOT SPORT PS3
Michelin
Pilot Primacy
Biztonság A felső kategóriás nagy, erős autókhoz kifejlesztett abroncs. 14%-kal* jobb kanyarstabilitás erősen vizes útfelületen. 9,5%-kal* rövidebb féktávolság. A kategóriájában egyedi aszimmetrikus mintázat, kimagasló vízelvezetéssel, ami kitolja a vízen csúszás sebességhatárait, így növelve a biztonságot.…

Biztonság

A felső kategóriás nagy, erős autókhoz kifejlesztett abroncs. 14%-kal* jobb kanyarstabilitás erősen vizes útfelületen. 9,5%-kal* rövidebb féktávolság. A kategóriájában egyedi aszimmetrikus mintázat, kimagasló vízelvezetéssel, ami kitolja a vízen csúszás sebességhatárait, így növelve a biztonságot.

Halk

6%-kal* alacsonyabb vibráció. 13%-kal* alacsonyabb zajszint. Az abroncs optimalizált tömegeloszlása és a váltakozó léptékű blokkok közvetlenül eredményezik a rezgések csökkenését.

Pontos reakciók

8,9%-kal* rövidebb féktávolság száraz úton 100 km/h sebességről 0 km/h-ra történő fékezésnél! Pontos, a vezető reakcióit követő viselkedés. A futófelület 8%-kal keményebb gumikeverékből készül, ami nagyobb kopásállóságot eredményez, a külső vállrész mintázati blokkjai igen masszívak, a mintázat felépítése teljesen újszerű.

Teljesítmény

A Michelin Pilot Primacy abroncsot rendkívül nagy futásteljesítmény jellemzi, ez az abroncs teljes használata alatt megőrzi eredeti teljesítményét. A mintázat merevsége és Pilot szerkezete, amely csökkenti a deformációk, így a kopás mértékét, valamint a lamellák a bordázat teljes mélységében.

* a Michelin PILOT HX MXV 3A-val és a HX MXM-el összehasonlítva.

Michelin
PILOT SUPER SPORT
Michelin
Primacy 3 grnx
Kiváló a fékezés terén száraz és nedves felületen Az egymást megtámasztó lamellák, szabadalmazott, új futómintázat Az új gumikeverék optimalizálja a tapadást minden körülmények között, és csökkenti a féktávolságot
Michelin
PILOT SPORT CUP
Michelin
PILOT SPORT CUP+
Csúcsteljesítményű gépjárművekhez, versenypályán történő használatra A Porsche és a BMW M referencia gumiabroncsa. Első szerelésben a Porsche 911, GT2 GT3 és BMW M3 modelleken. Tulajdonságok Pántátmérő: 18-20" Széria: 40-25 Sebességi index: Y