Michelin gumiabroncsok

A francia Michelint Eduard Michelin alapította 1889-ben Clermont-Ferrandban. 10 évvel később pedig megszületett a Bibendum, közismertebb nevén a Michelin Emberke, aki a vállalat és termékei jelképévé vált.

A Michelin megalapítása óta a folyamatos fejlődésre és a társadalom igényeinek kielégítésére törekszik. Ezáltal érte el, hogy mára a legnagyobb gumiabroncs gyártó lett és a világ minden táján megtalálható. 69 gyára a világ 18 országában található, és ezekben 115,000 munkavállaló dolgozik.

A Michelin gumiabroncsok a prémium kategóriás gumikhoz sorolható. Termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítményt. Ajánljuk mindazoknak, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot a változatos útkörülmények között.

A Michelin gumiabroncs mintázatai kiemelkedő teljesítményt nyújtanak autója számára. A Michelin csoport további tagjai: Taurus, Kormoran, Kleber, BFGoodrich

Michelin gumiabroncsot keresel?

Michelin
PILOT SPORT 4 S
Michelin
PRIMACY 4
Michelin
Pilot Sport
Igazoltan sportos Minden típusú felületen rendkívül jó a tapadása. A különleges sportkocsikhoz kifejlesztett abroncs. Az abroncs kifejlesztésénél felhasználták a versenyabroncsok gyártásából származó tapasztalatokat is, ennek következtében a Michelin Pilot Sport tökéletesen megőrzi a menetstabilitását…

Igazoltan sportos

Minden típusú felületen rendkívül jó a tapadása. A különleges sportkocsikhoz kifejlesztett abroncs. Az abroncs kifejlesztésénél felhasználták a versenyabroncsok gyártásából származó tapasztalatokat is, ennek következtében a Michelin Pilot Sport tökéletesen megőrzi a menetstabilitását versenypályán is, akár 300 km/h sebesség mellett. Az abroncs tökéletesen viselkedik száraz útfelületen a „nagy teljesítményű” szerkezetnek köszönhetően, és hogy a futómintázat nagy felületen érintkezik a talajjal. Sportos vezetés közben az abroncs azonnal reagál a kormány minden mozdulatára. Kiválóan tapad nedves úton is: akár 6 m-el* rövidebb féktávolság, 12%-kal* jobb kanyarstabilitás az erősen tagolt mintázatnak és az ellipszis alakú talajjal érintkező felületnek köszönhetően.

Kiváló tapadás

Akár 6 m-el* rövidebb a féktávolság és 12%-kal* stabilabb az autó úttartása a kanyarokban. A futófelület talajjal érintkező része ellipszis alakú, ami azt eredményezi, hogy az abroncs a vizet maga elől jobbra és balra elvezeti. A forgásirányos mintázatot nagyszámú csatorna tagolja, amelyek gyorsan és hatékonyan vezetik el a vizet az abroncs futófelületéből.

Magas teljesítmény

Sportos vezetési körülmények mellett a hátsó abroncsok 12%-kal magasabb futásteljesítményt nyújtanak*. A szupersportos abroncsokra jellemző kivételesen hosszú élettartam. 10%-kal* csökken az utastérnek átadott rezgés. Forgásirányos mintázat, amely sportosságot és erőt sugall.

* Összehasonlítva a Michelin Pilot SX MXX3 abronccsal.

Michelin
ENERGY XT1
Michelin
ENERGY E3B 1
Michelin
ENERGY E3B 1 GRNX
Michelin
ENERGY SAVER+ GRNX
Michelin
ENERGY SAVER GRNX
Michelin
PILOT SPORT PS3 GRNX
Michelin
PILOT SPORT CUP 2
Michelin
LATITUDE SPORT 3 GRNX
Michelin
ENERGY E-V
Michelin
PILOT SPORT 4
Michelin
PRIMACY 3
Michelin
PILOT SPORT PS4
Michelin
Pilot Exalto 2
Öröm vezetni A második generációs Michelin Pilot Exalto 2 sportos jellegű személygépkocsik nyári gumija. Örömtelivé teszi a vezetést! Legjobb úttartás A legjobb úttartással rendelkezik kanyarban: nedves versenypályán (1600 m) a Michelin Pilot Exalto 2 átlagosan 1,8 másodperccel gyorsabb mint a főbb
Michelin
Energy Saver
Kevesebb fogyasztás Új generációs gumiabroncs a városi autókhoz, egyterűekhez és szedánokhoz. A gazdaságos és környezetbarát gumiabroncs Alacsonyabb fogyasztás Kevesebb üzemanyagot szeretne fogyasztani, olyan nyári gumiabroncsot szeretne, amely tovább tart – válassza a Michelin Energy Saver gumikat.…

Kevesebb fogyasztás

Új generációs gumiabroncs a városi autókhoz, egyterűekhez és szedánokhoz. A gazdaságos és környezetbarát gumiabroncs

Alacsonyabb fogyasztás

Kevesebb üzemanyagot szeretne fogyasztani, olyan nyári gumiabroncsot szeretne, amely tovább tart – válassza a Michelin Energy Saver gumikat. Az alacsonyabb fogyasztást biztosító gumiabroncsok negyedik generációjával több ezer forint értékű üzemanyag takarítható meg a piaci átlaghoz viszonyítva.

Kiemelkedő élettartam

A Michelin Energy Saver nyári gumival élvezheti a Michelin abroncsok esetében elismert hosszú, kilométerben mért élettartam előnyeit. A tartósabb gumiabroncsok azt jelentik, hogy kevesebb újrahasznosítandó gumi van!

Nagyobb biztonság

A Michelin számára az Ön biztonsága mindig kiemelt fontosságú. Nedves úton akár 3 méterrel is rövidebb lehet a fékút az elődjéhez képest.

Michelin
Latitude Tour HP
Országútra A Michelin Latitude Tour HP az összes országúti közlekedésre szánt 4x4-es járművek számára ajánlott. Nagy teljesítményű 4x4 gumiabroncs, amely nagyobb kényelmet biztosít és tartósabb is, mint elődei. Nagyobb kényelem 5%-kal csendesebb és 5%-kal kevesebb vibrálás a Michelin Energy MXV4+-hoz…

Országútra

A Michelin Latitude Tour HP az összes országúti közlekedésre szánt 4x4-es járművek számára ajánlott. Nagy teljesítményű 4x4 gumiabroncs, amely nagyobb kényelmet biztosít és tartósabb is, mint elődei.

Nagyobb kényelem

5%-kal csendesebb és 5%-kal kevesebb vibrálás a Michelin Energy MXV4+-hoz képest, amelyet azt a sikert könyvelhette el magának, hogy rögtön a 2000. évi piacra dobásakor a BMW X5 gyári abroncsa volt.

Tartósabb és biztonságosabb

20%-al több kilométer a Michelin Energy MXV4+-hoz képest nagyobb futásteljesítmény. Mindezekkel együtt nagyobb biztonság! Jobb úttartás nedves útfelületeken 4300 gépjárművezető körében elvégzett felmérés szerint.

Megfelel az elvárásoknak

A 4x4-es tulajdonosok körében az abroncsokkal szembeni elégedetlenség első számú forrása a kényelem (64%), második számú forrása pedig a futásteljesítmény (45%). A Michelin Latitude Tour HP mindkét szempontnak megfelel.

Michelin
Primacy HP
Sportos A Michelin Primacy HP sportos karakterű nyári abroncs. Felső kategóriás szedánokhoz és felső kategóriás túraautókhoz ajánlott. Hosszabb élettartam Az autógyártók körében a legnépszerűbb nagy teljesítményű abroncscsalád, amely 25%-al hosszabb élettartammal rendelkezik, mivel a Michelin Primacy…

Sportos

A Michelin Primacy HP sportos karakterű nyári abroncs. Felső kategóriás szedánokhoz és felső kategóriás túraautókhoz ajánlott.

Hosszabb élettartam

Az autógyártók körében a legnépszerűbb nagy teljesítményű abroncscsalád, amely 25%-al hosszabb élettartammal rendelkezik, mivel a Michelin Primacy HP átlagosan 25%-kal több kilométert képes futni a főbb versenytársaihoz képest.

Autógyártók kedvence

A Primacy HP a közel 200 homologizációval rendelkező Michelin Pilot Primacy termékcsalád utódja. Masszív mintázati blokkok, megnövelt stabilitás.

Elasto Sport

Különleges Elasto Sport gumikeverék, rövidebb féktávolság, nagyobb tapadási felület. Akár 2 méterrel rövidebb fékút, mint a Michelin Pilot Primacy esetében.

Michelin
Energy E3B
Biztonság Nyári abroncs, mely jó tulajdonságokkal rendelkezik alacsony hőmérsékletű útfelületen is, a különleges gyártási eljárásból származó Silica alapú gumikeverék eredményeképpen az erősen lamellált, aszimmetrikus mintázat miatt, valamint a különleges gyártási eljárásból származó Silica alapú gumikeverék…

Biztonság

Nyári abroncs, mely jó tulajdonságokkal rendelkezik alacsony hőmérsékletű útfelületen is, a különleges gyártási eljárásból származó Silica alapú gumikeverék eredményeképpen az erősen lamellált, aszimmetrikus mintázat miatt, valamint a különleges gyártási eljárásból származó Silica alapú gumikeverék eredményeképpen.

Rövidebb fékút

Hirtelen fékezésnél vizes úton akár 2 m-rel* is rövidebb fékút, a vékony hóréteggel borított útfelületen 15%-kal* nagyobb vonóerő.

Kisebb fogyasztás

Akár 5%-kal is csökkenhet az üzemanyag fogyasztás, mivel a gördülési ellenállás 20%-kal kisebb, amennyiben mind a négy pozícióban új generációs Michelin Energy van szerelve.

* az 1. generációs Michelin Energy abroncsokhoz képest

Michelin
Pilot Sport 2
Forma 1 A második generációs Michelin Pilot Sport 2 a csúcsteljesítményű gépkocsik nyári abroncsa. A Forma 1-ben kifejlesztett, a Porsche cégnél referenciaabroncsként használt termék: a piac leggyorsabb és legprecízebb abroncsa! Abszolút pontosság A Michelin Pilot Sport 2 szerkezete és mintázata közvetlenül…

Forma 1

A második generációs Michelin Pilot Sport 2 a csúcsteljesítményű gépkocsik nyári abroncsa. A Forma 1-ben kifejlesztett, a Porsche cégnél referenciaabroncsként használt termék: a piac leggyorsabb és legprecízebb abroncsa!

Abszolút pontosság

A Michelin Pilot Sport 2 szerkezete és mintázata közvetlenül a Forma 1-es technológián alapul. Abszolút vezetési pontosság, kiváló fékezhetőség

Leggyorsabb a piacon

Zárt versenypályán a Pilot Sport 2005-ben megdöntötte a sebességi világrekordot Bugatti Veyron modellre szerelve, amely több mint 400 km/h sebességgel haladt.

PORSHE referenciaabrocs

Aszimmetrikus profil, merevebb szerkezet, megnövelt érintkezési felület az úttal. A gyárból kikerülve a Porsche gépkocsik több mint fele Michelin Pilot Sport gumiabronccsal van felszerelve.

Michelin
PRIMACY HP GRNX
Sportos A Michelin Primacy HP sportos karakterű nyári abroncs. Felső kategóriás szedánokhoz és felső kategóriás túraautókhoz ajánlott. Hosszabb élettartam Az autógyártók körében a legnépszerűbb nagy teljesítményű abroncscsalád, amely 25%-al hosszabb élettartammal rendelkezik, mivel a Michelin Primacy…

Sportos

A Michelin Primacy HP sportos karakterű nyári abroncs. Felső kategóriás szedánokhoz és felső kategóriás túraautókhoz ajánlott.

Hosszabb élettartam

Az autógyártók körében a legnépszerűbb nagy teljesítményű abroncscsalád, amely 25%-al hosszabb élettartammal rendelkezik, mivel a Michelin Primacy HP átlagosan 25%-kal több kilométert képes futni a főbb versenytársaihoz képest.

Autógyártók kedvence

A Primacy HP a közel 200 homologizációval rendelkező Michelin Pilot Primacy termékcsalád utódja. Masszív mintázati blokkok, megnövelt stabilitás.

Elasto Sport

Különleges Elasto Sport gumikeverék, rövidebb féktávolság, nagyobb tapadási felület. Akár 2 méterrel rövidebb fékút, mint a Michelin Pilot Primacy esetében.

Michelin
PILOT SPORT PS3
Michelin
Pilot Primacy
Biztonság A felső kategóriás nagy, erős autókhoz kifejlesztett abroncs. 14%-kal* jobb kanyarstabilitás erősen vizes útfelületen. 9,5%-kal* rövidebb féktávolság. A kategóriájában egyedi aszimmetrikus mintázat, kimagasló vízelvezetéssel, ami kitolja a vízen csúszás sebességhatárait, így növelve a biztonságot.…

Biztonság

A felső kategóriás nagy, erős autókhoz kifejlesztett abroncs. 14%-kal* jobb kanyarstabilitás erősen vizes útfelületen. 9,5%-kal* rövidebb féktávolság. A kategóriájában egyedi aszimmetrikus mintázat, kimagasló vízelvezetéssel, ami kitolja a vízen csúszás sebességhatárait, így növelve a biztonságot.

Halk

6%-kal* alacsonyabb vibráció. 13%-kal* alacsonyabb zajszint. Az abroncs optimalizált tömegeloszlása és a váltakozó léptékű blokkok közvetlenül eredményezik a rezgések csökkenését.

Pontos reakciók

8,9%-kal* rövidebb féktávolság száraz úton 100 km/h sebességről 0 km/h-ra történő fékezésnél! Pontos, a vezető reakcióit követő viselkedés. A futófelület 8%-kal keményebb gumikeverékből készül, ami nagyobb kopásállóságot eredményez, a külső vállrész mintázati blokkjai igen masszívak, a mintázat felépítése teljesen újszerű.

Teljesítmény

A Michelin Pilot Primacy abroncsot rendkívül nagy futásteljesítmény jellemzi, ez az abroncs teljes használata alatt megőrzi eredeti teljesítményét. A mintázat merevsége és Pilot szerkezete, amely csökkenti a deformációk, így a kopás mértékét, valamint a lamellák a bordázat teljes mélységében.

* a Michelin PILOT HX MXV 3A-val és a HX MXM-el összehasonlítva.

Michelin
PILOT SUPER SPORT
Michelin
Primacy 3 grnx
Kiváló a fékezés terén száraz és nedves felületen Az egymást megtámasztó lamellák, szabadalmazott, új futómintázat Az új gumikeverék optimalizálja a tapadást minden körülmények között, és csökkenti a féktávolságot
Michelin
PILOT SPORT CUP
Michelin
Energy Saver +
ENERGY SAVER + – Városi autókhoz, egyterűekhez és szedánokhoz Takarítson meg még több üzemanyagot teljes biztonságban Előnyök: Akár 60 liter üzemanyag-megtakarítás és 140 kilogrammal kevesebb szén-dioxid-kibocsátás az előző generációhoz képest. Továbbá a Michelin abroncsokra jellemző kimagasló biztonság…

ENERGY SAVER + – Városi autókhoz, egyterűekhez és szedánokhoz

Takarítson meg még több üzemanyagot teljes biztonságban

Előnyök:

Akár 60 liter üzemanyag-megtakarítás és 140 kilogrammal kevesebb szén-dioxid-kibocsátás az előző generációhoz képest.

Továbbá a Michelin abroncsokra jellemző kimagasló biztonság és hosszú élettartam.

Michelin
PILOT SPORT CUP+
Csúcsteljesítményű gépjárművekhez, versenypályán történő használatra A Porsche és a BMW M referencia gumiabroncsa. Első szerelésben a Porsche 911, GT2 GT3 és BMW M3 modelleken. Tulajdonságok Pántátmérő: 18-20" Széria: 40-25 Sebességi index: Y