Michelin gumiabroncsok

A francia Michelint Eduard Michelin alapította 1889-ben Clermont-Ferrandban. 10 évvel később pedig megszületett a Bibendum, közismertebb nevén a Michelin Emberke, aki a vállalat és termékei jelképévé vált.

A Michelin megalapítása óta a folyamatos fejlődésre és a társadalom igényeinek kielégítésére törekszik. Ezáltal érte el, hogy mára a legnagyobb gumiabroncs gyártó lett és a világ minden táján megtalálható. 69 gyára a világ 18 országában található, és ezekben 115,000 munkavállaló dolgozik.

A Michelin gumiabroncsok a prémium kategóriás gumikhoz sorolható. Termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítményt. Ajánljuk mindazoknak, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot a változatos útkörülmények között.

A Michelin gumiabroncs mintázatai kiemelkedő teljesítményt nyújtanak autója számára. A Michelin csoport további tagjai: Taurus, Kormoran, Kleber, BFGoodrich

Michelin gumiabroncsot keresel?

Michelin
X COACH HL Z
Michelin
XTE3
Michelin
X ENERGY XF
Michelin
X MULTI T
Michelin
X MULTI D
Michelin
X LINE ENERGY F
Michelin
X COACH XD
Michelin
XZE1
Michelin
X MULTI T2
Michelin
XDW ICE GRIP
Michelin
XDY3
Michelin
X WORKS HD Z
Michelin
X WORKS HD D
Michelin
XTA2
Felhasználási területe: távolsági. Referencia az üzemanyag megtakarítás terén a teherhordó tengelyre szánt gumiabroncsok között a gyengébb gördülési ellenállásnak köszönhetően. A speciális gumikeverék kiváló ellenállósággal rendelkezik az ütésekkel, a koptató és dörzsölő hatásokkal szemben.
Michelin
XZL+
Michelin
X MULTI ENERGY Z
Michelin
X LINE ENERGY D2
Michelin
X MULTI ENERGY D
Michelin
X COACH Z
Michelin
X WORKS D
Michelin
X MULTIWAY XD
Michelin
X MULTI HD D
Michelin
XFN2
Felhasználási területe: téli. Téli gumiabroncs az első tengelyre, amely változó időjárási viszonyok között is biztosítja a mobilitást. Még nagyobb biztonság az Antisplash deflektor révén (AS: vízfelcsapódás elleni gumigát). Növelt megbízhatóság a „kettős hullám” lamelláknak köszönhetően.
Michelin
XTA2+
Michelin
XML
Michelin
XTE2+
Michelin
X MULTI F
Michelin
XTA
Michelin
X MULTI Z
Michelin
XTE2
Michelin
XFA2
Michelin
XDA2+
Michelin
XZY3
Michelin
X ONE MAXITRAILER +
Michelin
XZE2
Felhasználási területe: regionális. Kormányzott abroncs rövid és hosszú távú szállításra, 15%-kal jobb nedves tapadással nedves felületen. Közel 20%-kal nagyobb futásteljesítmény a szélesebb és mélyebb mintázatnak, valamint a kopásállóbb keveréknek köszönhetően. Jellemzője még a megnövelt karkasz élettartam.…

Felhasználási területe: regionális.

Kormányzott abroncs rövid és hosszú távú szállításra, 15%-kal jobb nedves tapadással nedves felületen. Közel 20%-kal nagyobb futásteljesítmény a szélesebb és mélyebb mintázatnak, valamint a kopásállóbb keveréknek köszönhetően. Jellemzője még a megnövelt karkasz élettartam.

Michelin
XDN GRIP
Michelin
XDE2+
Felhasználási területe: regionális. Hajtott abroncs helyközi és távolsági használatra kiváló kilométer teljesítménnyel és sokoldalú alkalmazhatósággal. Akár 15%-kal nagyobb futásteljesítmény érhető el az XDE2-höz képest az új gumikeveréknek köszönhetően. Mély mintázat optimális vonóerővel nehéz viszonyok…

Felhasználási területe: regionális.

Hajtott abroncs helyközi és távolsági használatra kiváló kilométer teljesítménnyel és sokoldalú alkalmazhatósággal. Akár 15%-kal nagyobb futásteljesítmény érhető el az XDE2-höz képest az új gumikeveréknek köszönhetően. Mély mintázat optimális vonóerővel nehéz viszonyok között is.

Michelin
XZL O/R 4X4
Michelin
Agilis
Még gazdaságosabb A kilométerben mért élettartam növelése akár 30%-kal, valamint az üzemanyag fogyasztás csökkentése a üzemanyag és gumiabroncs-karbantartás költségvetés átlagosan 3%-kal való csökkentését jelenti. Nagyobb biztonság A gumiabroncs teljes élettartama során létfontosságú, hogy az új Michelin…

Még gazdaságosabb

A kilométerben mért élettartam növelése akár 30%-kal, valamint az üzemanyag fogyasztás csökkentése a üzemanyag és gumiabroncs-karbantartás költségvetés átlagosan 3%-kal való csökkentését jelenti.

Nagyobb biztonság

A gumiabroncs teljes élettartama során létfontosságú, hogy az új Michelin Agilis nedves úton mért féktávolsága akár 3 méterrel rövidebb.

Még robusztusabb

A tevékenységéhez robusztus gumiabroncsokra van szüksége, amelyek teljes mértékben kihasználják potenciális élettartamukat. Az új Michelin Agilis megtartotta az elődjénél már megismert oldalfal-ütésállóságát, ugyanakkor csökkentette az oldalfalak kopásának hatását.

Michelin
XZA2 ENERGY
Felhasználási területe: távolsági. Kormányzott abroncs autópályai és távolsági használathoz. Ellenállóbb gumikeveréke még magasabb futásteljesítményt nyújt, a kisebb gördülési ellenállás pedig üzemanyag megtakarítást eredményez. Fokozott vezetési kényelem alacsony üzemelési hőmérséklet mellett.
Michelin
X MULTIWAY 3D XDE
Michelin
X MULTIWAY 3D XZE
Michelin
XZA
Michelin
XZY
Michelin
X LINE ENERGY T
Michelin
X LINE ENERGY D
Michelin
X LINE ENERGY Z