Michelin gumiabroncsok

A francia Michelint Eduard Michelin alapította 1889-ben Clermont-Ferrandban. 10 évvel később pedig megszületett a Bibendum, közismertebb nevén a Michelin Emberke, aki a vállalat és termékei jelképévé vált.

A Michelin megalapítása óta a folyamatos fejlődésre és a társadalom igényeinek kielégítésére törekszik. Ezáltal érte el, hogy mára a legnagyobb gumiabroncs gyártó lett és a világ minden táján megtalálható. 69 gyára a világ 18 országában található, és ezekben 115,000 munkavállaló dolgozik.

A Michelin gumiabroncsok a prémium kategóriás gumikhoz sorolható. Termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítményt. Ajánljuk mindazoknak, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot a változatos útkörülmények között.

A Michelin gumiabroncs mintázatai kiemelkedő teljesítményt nyújtanak autója számára. A Michelin csoport további tagjai: Taurus, Kormoran, Kleber, BFGoodrich

Michelin gumiabroncsot keresel?


Michelin
ALPIN 5
Több blokk a futón (+12%**), több lamella (+16%**) nagyobb csatornázottsági arány (+17%**). Új vonalvezetésű oldalirányú csatornák. A 3D lamelláknak köszönhetően egymásba záródó futóblokkok. Új funkcionális elasztomerek biztosítják az egyenletes anyageloszlást nagyobb mennyiségű…
  • Több blokk a futón (+12%**), több lamella (+16%**) nagyobb csatornázottsági arány (+17%**).
  • Új vonalvezetésű oldalirányú csatornák.
  • A 3D lamelláknak köszönhetően egymásba záródó futóblokkok.
  • Új funkcionális elasztomerek biztosítják az egyenletes anyageloszlást nagyobb mennyiségű Silica alkalmazásakor.
  • A Helio Compound™ 4G gumikeverék napraforgó olajat tartalmaz, mely optimalizálja az abroncsteljesítményt, alacsony hőmérsékleten.
Michelin
ALPIN 6
BIZTONSÁG ZORD TÉLI IDŐBEN - HOSSZÚ TÁVRA TERVEZVE  A Michelin kemény téli időszakra tervezett gumiabroncsok zászlóshajó terméke. A téli teljesítmény referenciaterméke - az elsőtől az utolsó kilométerig. 
Michelin
Alpin A4
Városi autókhoz, egyterűekhez és családi autókhoz. Vezessen teljes nyugalomban egy téllel hosszabb ideig. MICHELIN FULL ACTIVE TREAD A Full Active Futófelület javítja a kapaszkodó képességet, a fékezést és a stabilitást a legnehezebb körülmények között is a nagyobb számú mintázati elemnek és a…

Városi autókhoz, egyterűekhez és családi autókhoz. Vezessen teljes nyugalomban egy téllel hosszabb ideig.

MICHELIN FULL ACTIVE TREAD

A Full Active Futófelület javítja a kapaszkodó képességet, a fékezést és a stabilitást a legnehezebb körülmények között is a nagyobb számú mintázati elemnek és a folyamatos futófelület kontúrnak köszönhetően.

Helio Compound +

Innovatív gumikeverék, amely javítja a kapaszkodást és a fékerőt, még nedves és jeges úton is. Segítségével minden időjárási helyzetben teljes biztonságban vezethet.

MICHELIN szakértelem

A MICHELIN Alpin gumiabroncs a leggazdaságosabb téli gumiabroncs; a piaci átlagnál 35%-kal nagyobb kilométerteljesítményt biztosít. 
A MICHELIN a gumikeverékek és gumiabroncsfelépítés terén fennálló know-howjára épít.

Energiahatékonyság

A GREEN X jelölés a MICHELIN gumiabroncsok oldalfalán garancia a piacon kínált egyik legjobb energia -hatékonysági szintre. 
Csökkentheti üzemanyagfogyasztását(5) és CO2-kibocsátását, miközben élvezheti a MICHELIN gumiabroncsok által az élettartam és a biztonság terén kínált előnyöket.

Michelin
PILOT ALPIN 4
Sűrűn barázdált futómintázat Sok barázdát és több lamellát tartalmazó futómintázat. Előnyök: vonóerő és fékezés havon és jégen. StabiliGrip Mély, háromdimenziós, változó szögben elhelyezett lamellák melyek: a nagyobb vonóerő érdekében több barázdát biztosítanak, áttörik a vízréteget hogy az abroncs…

Sűrűn barázdált futómintázat

Sok barázdát és több lamellát tartalmazó futómintázat. Előnyök: vonóerő és fékezés havon és jégen.

StabiliGrip

Mély, háromdimenziós, változó szögben elhelyezett lamellák melyek:

  • a nagyobb vonóerő érdekében több barázdát biztosítanak,
  • áttörik a vízréteget hogy az abroncs száraz burkolaton gördüljön,
  • megnövelik a gumiblokkok szilárdságát.

Előnyök: tapadás és pontos irányítás

Helio Compound™ 3G

A Helio Compound gumikeverék 3. generációja. Napraforgó olajat tartalmazó Silica alapú új gumikeverék, mely hideg időben jobb tapadást biztosít. Előnyök: jobb tapadás nedves úton, havon és jégen.

Ridge N Flex

Egy csúcstechnológia a téli útviszonyok közötti nagyobb tapadás és pontosabb irányíthatóság érdekében.

Michelin
PILOT ALPIN 4 ZP
Michelin
Pilot Alpin 5
Meggyőző úttartás, zord téli időben is - hosszú távra tervezve. Pontos kormányozhatóság és meggyőző fékhatás minden télies útfelületen. Jobb nedves és havas tapadás 

Hírek

pályázati logó